Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service
Christmas Sale - 20% korting op alle Vinata artikelen bij Wijnklimaatkast.nl

Wijnklimaatkasten en Wijnkoelkasten

Wijn bewaren

Wijn bewaren

Goede wijnen worden na verloop van tijd steeds beter, maar dan dient u ze wel onder ideale omstandigheden te bewaren. Maar wijn bewaren is geen simpele opgave, en al helemaal niet als u niet de beschikking heeft over een mooie wijnkelder waar een ideaal klimaat heerst. Wat is dan de ideale bewaarplek voor een goede fles wijn?

Lees verder

Verschil tussen een wijnkoelkast, wijnklimaatkast en wijnbewaarkast?

Wat is het verschil tussen een wijnkoelkast, wijnklimaatkast en wijnbewaarkast?

Of je nu een doorgewinterde wijnliefhebber bent of net begint te ontdekken wat er allemaal te proeven valt, het bewaren is een belangrijk onderdeel in het koesteren van je kostbare wijncollectie. Het is tijd om je wijnavonturen naar een hoger niveau te tillen en je te laten onderdompelen in de kunst van het perfect bewaren en serveren van wijn. In deze blog leggen we het één en ander uit.

Lees verder

Winterfunctie wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast winterfunctie

Een wijnklimaatkast zorgt voor het ideale klimaat voor goede wijnen. Bij Climadiff weten ze als geen ander hoe belangrijk een goed klimaat is voor het bewaren van wijn. En niet alleen voor het bewaren. Het grote voordeel van een klimaatkast is dat de wijn meteen op de juiste temperatuur geschonken kan worden voor de ideale smaakbeleving van uw favoriete wijn. Maar wat als de wijnklimaatkast in de garage, schuur, kelder of andere onverwarmde omgeving komt te staan? Climadiff heeft hiervoor de oplossing.

Lees verder

Energiezuinige Wijnklimaatkast

Weet jij of een wijnkoelkast energiezuinig is?

Het eerste dat opvalt als je op zoek gaat naar een wijnklimaatkast of wijnkoelkast, is dat ze bijna allemaal een laag energielabel hebben. Hoe kan dit? Is er dan geen energiezuinige wijnklimaatkast? Dat valt gelukkig hartstikke mee! Het verbruik wijnkoelkast kost je gemiddeld tussen de de € 1,44 en € 3,41 per maand*, in sommige gevallen nog geen glaasje wijn op het terras dus. Hoe het dan komt dat ze deze lage energielabels hebben leggen we je in deze blog uit.

Lees verder

Ventilatie en luchtcirculatie, onmisbaar bij een wijnklimaatkast

Ventilatie en luchtcirculatie; onmisbaar bij een wijnklimaatkast

Je nieuwe keuken mét wijnklimaatkast is besteld en wordt binnenkort geplaatst. Of wellicht sta je op het punt een wijnklimaatkast aan te schaffen omdat je er een loze kastruimte mee op gaat vullen of een eigen wijnbar gaat bouwen waar de wijnkoelkast in komt. Een wijnkast is een luxe aanwinst en een regelrechte eyecatcher voor elke ruimte! 
Waar en hoe je jouw wijnkast ook plaatst, er zijn bepaalde richtlijnen die je in acht dient te nemen. Je wilt immers dat de wijnklimaatkast zo optimaal mogelijk functioneert. Vrijstaand, als onderbouwmodel, of juist ingebouwd, een wijnklimaatkast heeft ventilatie nodig!

Lees verder