Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Decanters

per pagina

Decanter kopen?

Een decanter is een fraai vormgegeven karaf voor wijn en bedoeld om de wijn te decanteren. Een decanter wordt vaak ook wel decanteerkaraf genoemd.

Het decanteren van wijn wordt gedaan om het droesem te scheiden van de wijn. Droesem ontstaat soms bij oudere wijnen en smaakt niet aangenaam. De decanter zorgt ervoor dat de droesem achterblijft en niet in uw wijnglas terecht komt. Een andere reden van decanteren is om jonge wijnen snel te laten oxideren. Tijdens het overschenken van de wijn uit de fles in de decanter komt de wijn in aanraking met lucht (zuurstof) en hierdoor worden de tannines verzacht voor een soepelere wijn. Dit maakt een jonge wijn lekkerder.

Een decanter zorgt ervoor dat zowel oude als jonge wijnen lekkerder smaken en vormt een echte eyecatcher op een mooi gedekte tafel.