Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Kurkentrekkers

Kurkentrekker kopen?

Een kurkentrekker valt onder de categorie onmisbare wijnaccessoires, maar voor wijnliefhebbers is niet zo maar iedere willekeurige kurkentrekker een goede optie. Een kurkentrekker wordt gebruikt om een fles wijn te ontdoen van zijn kurk, wat voor wijnliefhebbers een feestelijk moment kan zijn aangezien een kwaliteitswijn soms wel jarenlang bewaard wordt om deze vervolgens te nuttigen. De beste kurkentrekkers zijn voorzien van een spiraalvormige metalen draad met een scherpe punt en kunnen door middel van een kleine handeling de fles ontkurken, waarbij de kurk in zijn geheel uit de fles komt en niet in de tussentijd afbrokkelt. Afhankelijk van uw wensen en de flessen wijn die u wilt openen zijn er diverse kurkentrekkers verkrijgbaar.

Diverse formaten en uitvoeringen

Kurkentrekkers zijn in diverse formaten en uitvoeringen verkrijgbaar van stijlvol tot trendy, van basic tot luxe. Alhoewel kurkentrekkers steeds verder worden ontwikkeld, blijft de basis nog altijd hetzelfde en dat is een spiraalvormige metalen draad met scherpe punt.

Eenvoudig de kurk verwijderen met een verticale kurkentrekker
Met een verticale kurkentrekker kunt u een kurk verwijderen door de fles verticaal te houden zonder kracht te hoeven zetten. Dit kan door simpelweg de hendel van de kurkentrekker naar beneden te drukken waardoor de spiraalvormige metalen draad in de kurk terechtkomt om vervolgens de hendel omhoog te halen en de kurk te verwijderen uit de fles. 

De kurk verwijderen met behulp van een hefboom kurkentrekker
Een kurkentrekkers met hefboomsysteem, ook wel kelnersmes genoemd, is het meest gangbare model kurkentrekker onder wijnliefhebbers. Met het mesje kunt u eenvoudig de capsule verwijderen van de fles om vervolgens met behulp van de kurkentrekker voorzien van een hefboomsysteem de kurk te verwijderen.

Een wijnfles openen met een professionele sommeliersmes
Tegenwoordig zijn er ook kurkentrekkers verkrijgbaar, voorzien van een sommeliersmes. Deze modellen worden veelal gebruikt door professionals. De hefboomtechniek is een kenmerk van deze kurkentrekker en wordt gebruikt om de kurk stijlvol uit de fles te verwijderen door de hefboom op de rand van de fles te plaatsen.

Gevorkte kurkentrekker speciaal voor oude wijnen
Voor de wijnliefhebbers van oude wijnen, wordt er gebruik gemaakt van een gevorkte kurkentrekker om de flessen wijn te ontdoen van de kurk. Deze is zo ontworpen om ervoor te zorgen dat de oude kurk niet afbrokkelt.

Kurkentrekkers bestellen bij Wijnklimaatkast.nl

Naast onder optimale omstandigheden bewaard te worden in een wijnklimaatkast hebben uw favoriete flessen wijn het recht op de beste kurkentrekkers. Wij hebben een uitgebreid assortiment kurkentrekkers samengesteld met daarin verschillende uitvoeringen. Van een basic kurkentrekker die uitstekend voldoet tot een echte eyecatcher, uitgevoerd in verschillende houtsoorten voor de echte wijnliefhebber. Tevens verkopen wij de prijswinnende kurkentrekker van het merk Pullparrot.