Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
 • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
 • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
 • ✔ Levering op gewenste dag
 • ✔ Professionele service

Wijnkoelkast 12 flessen

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Wijnkoelkast compact vol glazen deur - 12 flessen - wijnkast - rode wijn - wijnklimaatkast.nl
  Vinata Adamello wijnkoelkast - vol glazen deur - 12 flessen
  Art.nr.: WK-40A-VG
  Beoordeling:
  83.0000%
  • Temperatuurzones: 1
  • Breedte (mm): 359
  • Diepte (mm): 547
  • Hoogte (mm): 530
  • Gem. energiekosten / maand: € 1,48
  Adviesprijs € 399,00
  € 299,00 F Ondanks het energielabel vallen de gemiddelde energiekosten per maand die je kwijt bent voor het gebruik van een wijnkast wel mee. Dit is omdat het verbruik vergeleken wordt met die van enorm energiezuinige koelkasten en vriezers. Door de glazen deur is dit alleen niet zo’n eerlijke vergelijking. Benieuwd hoe dit zit? Lees onze blog
 2. Wijnkoelkast smal met vol glazen deur - 12 flessen - zwart - rode wijn - wijnklimaatkast.nl
  Vinata Confinale wijnkoelkast - vol glazen deur - 12 flessen
  Art.nr.: WK-41A-VG
  • Temperatuurzones: 1
  • Breedte (mm): 273
  • Diepte (mm): 550
  • Hoogte (mm): 742
  • Gem. energiekosten / maand: € 1,76
  Adviesprijs € 415,00
  € 309,00 F Ondanks het energielabel vallen de gemiddelde energiekosten per maand die je kwijt bent voor het gebruik van een wijnkast wel mee. Dit is omdat het verbruik vergeleken wordt met die van enorm energiezuinige koelkasten en vriezers. Door de glazen deur is dit alleen niet zo’n eerlijke vergelijking. Benieuwd hoe dit zit? Lees onze blog

Wijnkoelkast 12 flessen

Woon jij in een klein flatje en past alles precies zoals je het nu hebt ingericht? Je bent blij met de gezellige sfeer die jouw kleine plekje met zich meebrengt, maar waar kan je de flessen wijn netjes opbergen? In jouw koelkast is niet veel plek meer dus je moet toch altijd weer naar de winkel om ijsklontjes te kopen voor als jouw vriendinnen op bezoek komen. Met een wijnkoelkast 12 flessen model drink jij geen waterige wijn meer door gesmolten ijsklontjes!

Liever breed of hoog?

Misschien heb jij in jouw kleine appartement een smalle ruimte vrij, waar precies het hoge model wijnkoelkast 12 flessen past. Of heb je juist plek op een vrij tafeltje of op een hoekje van het aanrecht, waar het brede en lagere model prachtig op past. Het voordeel van het bezitten van een wijnkoelkast 12 flessen is dat je altijd een glaasje wijn kan pakken als je na een drukke studie- of werkdag weer thuis komt. Maar ook als je lekker vrij bent en op je balkon van het lekkere weer wilt genieten met een boek, of lekker op de bank een film wilt kijken met je geliefde.

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij geen behoefte hebt aan een grote voorraad wijn en genoeg hebt aan een wijnkoelkast 12 flessen model. In dat geval is de wijnkoelkast 12 flessen ook de perfecte oplossing voor jou en moet je alleen nog op zoek naar de perfecte locatie, zoals de keuken, bijkeuken of in je woonkamer, waar jij jouw wijn wilt bewaren.

Wijn voor op kantoor of in de showroom

Een wijnkoelkast 12 flessen hoeft niet alleen met een keuken of huis geassocieerd te worden. Want wat dacht je van een plek op kantoor of in een showroom? Werknemers drinken op vrijdagmiddag een lekker afsluitend glaasje wijn en bezoekers van de showroom krijgen uitleg over jouw product onder het genot van een wijntje.

Naast dat het ideaal is om wijn op temperatuur te hebben staat het ook nog chique. Wijn is een luxe alcoholisch drankje die in een wijnkoelkast 12 flessen uitermate goed tot zijn recht komt. Dankzij de interne verlichting zie je iedere fles op de houten plateaus liggen door de glazen deur.