Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 4,95 en bij een palletzending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Decanter Reinigingsaccessoires

Decanter reinigingsaccessoires kopen

Decanter reinigingsaccessoires zijn een welkome oplossing voor het schoonmaken van een karaf aangezien dit niet de meest eenvoudige klus is. Decanters hebben de meest uiteenlopende vormen en dit zorgt ervoor dat niet alle hoeken in de karaf even makkelijk te bereiken zijn om te reinigen.

Karaf schoonmaken?

Met de decanter reinigingsaccessoires op deze pagina is het schoonmaken van een karaf net zo eenvoudig als alle andere afwas. Met flexibele en langwerpige decanter borstels komt u eenvoudig tot in de meest lastige hoekjes en de speciale reinigingskogels ontdoen de decanter van tannine- en kalkaanslag. Laat de karaf na het schoonmaken uitlekken op een karafdroger. Wij raden af om een decanter in de vaatwasser te plaatsen. De kans op beschadigingen neemt toe en het glas wordt na verloop van tijd dof. Gebruik daarom de daarvoor bestemde decanter reinigingsaccessoires.