Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 4,95 en bij een palletzending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Koelemmers

per pagina

Koelemmer kopen?

Met een koelemmer, ook wel ijsemmer genoemd, brengt u een fles wijn, rosé of champagne al binnen 15 minuten op temperatuur. Nadat we een fles wijn uit het wijnrek hebben gehaald willen we deze op tijd op temperatuur hebben voor tijdens het diner, de barbecue, een feestje of gewoon voor in de avond met een lekker wijntje op de bank. Witte wijn of rosé leggen veel mensen vaak in de koelkast, maar dit is te koud en gaat ten kostte van de smaak. Een rode wijn op kamertemperatuur is vaak weer te warm waardoor de alcohol te nadrukkelijk aanwezig is.  Koelemmers zijn geschikt om de fles op temperatuur te houden tijdens bijvoorbeeld een feestje, diner of barbecue.

Wijn koelen met een koelemmer?

Witte wijn of rosé kan snel gekoeld worden door deze ca. een kwartier voor het uitschenken in een koelemmer met ijswater te plaatsen. Deze effectieve manier van koelen gaat niet alleen snel, maar ziet er ook nog eens mooi uit op de mooi gedekte tafel of tijdens een zwoele zomeravond thuis op het terras. Een koelemmer houdt de fles wijn vervolgens ook gedurende de avond lekker op temperatuur. Vul de koelemmer met een 50/50 verhouding van water en ijsblokjes en plaatst vervolgens de fles in het ijswater.