Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Wijnkoeler: genot van de juiste temperatuur

Wijnkoelers

Als echte wijnliefhebber weet je dat de juiste temperatuur van groot belang is om optimaal van je favoriete wijnen te kunnen genieten. Een goede wijnkoeler is dan ook een onmisbare accessoire voor elke wijnkenner. Op zoek naar een flessenkoeler voor in de horeca? Ook daarvoor hebben wij bij Wijnklimaatkast.nl een uitgebreid assortiment wijnkoelers, variërend van kleine tot grote modellen.

Welk formaat wijnkoeler heb je nodig?

Wijnkoelers zijn er in verschillende formaten, zodat je de perfecte wijnkoeler kunt kiezen die past bij jouw wensen en behoeften.

  • Wijnkoeler klein: kleine wijnkoelers zijn compacte koelers die perfect zijn voor thuisgebruik. Ze zijn ontworpen om één fles wijn op de juiste temperatuur te bewaren. Deze koelers passen gemakkelijk op het aanrecht of in een kast en zijn ideaal voor wijnliefhebbers die slechts een bescheiden wijnvoorraad hebben.
  • Wijnkoeler groot: er zijn natuurlijk ook grote wijnkoelers, waarin je meer dan één fles op de juiste temperatuur kunt bewaren. Deze zijn perfect voor serieuze wijnverzamelaars. Op zoek naar een wijnkoeler voor in de horeca? Deze grote wijnkoeler komt hier goed van pas. In de horeca is een goede koeler natuurlijk van onschatbare waarde. Het biedt restaurants, bars en hotels de mogelijkheid om hun gasten een uitstekende wijnervaring te bieden.
  • Hoge wijnkoelers: naast de diverse groottes in wijnkoelers, bestaan er ook verschillende hoogtes. In ons assortiment vind je ook een wijnkoeler van 30 centimeter hoog, waardoor de gehele fles wijn gekoeld zal blijven.

Welke manier van koelen past bij jouw behoeften?

Naast de verschillende groottes, zijn er ook verschillende soorten wijnkoelers. Elke wijnkoeler biedt verschillende voordelen voor diverse gelegenheden of situaties.

  • Koelemmers: koelemmers zijn een praktische keuze om snel en eenvoudig je wijn te koelen. Deze emmers zijn meestal gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal of kunststof en hebben een dubbele wand die zorgt voor isolatie en het behoud van de koude temperatuur. Een koelemmer is gemakkelijk te gebruiken. Vul de emmer met ijs en leg de fles wijn erin. Het ijs zal de wijn snel koelen en op de juiste temperatuur houden terwijl je ervan geniet. Koelemmers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je de juiste kunt kiezen voor het aantal flessen dat je wilt koelen. In ons assortiment vind je koelemmers voor op tafel, maar ook modellen die je aan de tafel kunt bevestigen.
  • Coolbags: coolbags bieden een eenvoudige manier om jouw wijn op de juiste temperatuur te houden, terwijl je geniet van bijvoorbeeld een picknick in de buitenlucht. De meeste koelhoezen zijn voorzien van isolatiemateriaal dat de temperatuur van de wijnfles behoudt, nadat je de hoes uit de vriezer haalt. Schuif de flesjes koeler over de fles wijn en de wijn zal gekoeld blijven. Er zijn ook modellen waarbij je de fles in een tas plaatst en ijsblokjes toevoegt. Beide opties zijn gemakkelijk mee te nemen op onder andere vakantie en overige uitjes.
  • Wijnkoelersticks: wijnkoelersticks zijn handige en compacte accessoires die jeWijnkoeler kunt gebruiken om jouw wijnfles snel te koelen zonder dat je ijs nodig hebt. Deze sticks zijn meestal gemaakt van roestvrij staal en bevatten een vloeibare kern die je vooraf in de vriezer plaatst. Zodra de vloeibare kern bevroren is, steek je de wijnkoelerstick in de fles wijn om de temperatuur binnen 5 minuten te verlagen. De sticks zijn perfect voor situaties waarin je snel een fles wijn wilt koelen, maar geen toegang hebt tot een koelkast of ijs. Ze zijn herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken. 

Bestel jouw wijnkoeler eenvoudig bij Wijnklimaatkast.nl

Of je nu een kleine collectie hebt of een uitgebreide verzameling: een wijnkoeler komt altijd van pas. Bij Wijnklimaatkast.nl vind je een uitgebreid assortiment wijnkoelers, van een flessen koeler voor thuis tot een wijnkoeler voor in de horeca. Met keuze uit diverse formaten en soorten, bieden onze wijnkoelers de perfecte oplossing om de wijnen op de juiste temperatuur te bewaren en te serveren. Kies de wijnkoeler die bij jouw behoeften past en geniet van de perfecte wijnervaring.