Bij iedere bestelling ontvang je een gratis persoonlijk wijnadvies!
Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 50,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 50,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,95 verzendkosten, bij een pakketzending € 6,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 50,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Wijnkoelers

Eenvoudig een wijnkoeler kopen?

Een wijnkoeler is de ideale oplossing om wijn te koelen wanneer u ruimte te kort heeft en daarom niet in de gelegenheid bent uw flessen wijn te koelen middels een wijnklimaatkast. Een wijnkoeler is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat u in een korte tijd uw wijn op de juiste temperatuur kunt uitschenken. Daarin onderscheiden we twee verschillende varianten, namelijk het koelen van de wijn door middel van ijs en water of door middel van een cooler bag uit de vriezer. Beide opties zijn verkrijgbaar in diverse vormen, formaten en designs.

Flessenkoeler? Handig, het hele jaar door!

Een wijnkoeler, ook wel flessenkoeler genoemd, is het hele jaar door de perfecte oplossing voor het op temperatuur houden van de wijn, maar eventueel ook andere dranken. Tijdens oud & nieuw houdt het de fles champagne op temperatuur, tijdens een etentje de witte wijn of rosé en op een zwoele zomeravond, bijvoorbeeld tijdens een BBQ, de wijn of gewoon een fles frisdrank. Een flessenkoeler is geschikt voor alle dranken. Dat maakt het ook een zeer geschikt accessoire tijdens een verjaardag waarbij een geopende fles vaak op het aanrecht belandt.

Wijn koelen met een koelemmer

Met een koelemmer heeft u de mogelijkheid om wijn te koelen door middel van ijswater. Vul daarbij de ene helft van de emmer met water en de andere helft met ijsblokjes. Plaats hierin de fles wijn, rosé of champagne en u heeft de fles al in 15 minuten gekoeld. Koelemmers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Wijn koelen door middel van een Cool Bag uit de vriezer

Een leuke en ruimtebesparende manier om wijn te koelen is door gebruik te maken van een cool bag. Een cool bag kan bewaard worden in de vriezer en plaatst u indien nodig om de wijn- of champagnefles. Op deze manier heeft u binnen enkele minuten de fles wijn gekoeld en houdt u deze op temperatuur.

Koelen met behulp van een wijnkoeler stick voorzien van schenktuit en wijnstop

Een wijnkoelerstick is een handig hulpmiddel om eenvoudig een fles wijn te koelen. Plaats de wijnkoeler stick voor ca. 2 uur in de vriezer of koelkast en zet deze vervolgens in de fles wijn. De speciale gel in de stick zorgen ervoor dat de wijn koel blijft. Teven is de wijnkoeler stick voorzien van een schenktuit om druppelvrij wijn te schenken en een wijnstop om de fles luchtdicht af te sluiten.

Bestel een wijnkoeler op Wijnklimaatkast.nl

Bij wijnklimaatkast.nl kunt terecht voor diverse wijnaccessoires, waaronder ook wijn/flessen koelers. Een voordeel van een wijnkoeler, naast een wijnklimaatkast, is dat u de overige flessen in de wijnklimaatkast met rust kunt laten. U hoeft dan niet elke keer uw geopende fles wijn terug te zetten in de klimaatkast om deze op temperatuur te houden. Wijn ligt het liefste in alle rust en daarvoor is een wijnklimaatkast zeer geschikt. Hoe minder vaak de deur geopend wordt, des te meer rust de flessen wijn hebben. Een wijnkoeler zorgt ervoor dat de geopende fles wijn, buiten de wijnklimaatkast, ook op perfecte temperatuur blijft.