Bij iedere bestelling ontvang je een gratis persoonlijk wijnadvies!
Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 50,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 50,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,95 verzendkosten, bij een pakketzending € 6,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 50,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Onderdelen

Wijnkast toebehoren; alle onderdelen voor jouw wijnklimaat- of wijnkoelkast

Voordat je een wijnklimaatkast of wijnkoelkast aanschaft heb je je waarschijnlijk verdiept in de werking van de wijnkast van jouw keuze. Compressor koeling of Peltier techniek, elk systeem heeft z'n eigen voor- en nadelen. 

Om de wijnklimaatkast in optimale conditie te houden, is het van belang om alle onderdelen goed te controleren, te reinigen en indien nodig, te vervangen.

Personaliseer jouw wijnklimaatkast

Naast de onderhoudsartikelen vind je hier ook producten om de wijnkast van jouw keuze te personaliseren. Kies een ander handvat dan het handvat dat standaard meegeleverd wordt. Of vervang de volglazen deur voor een RVS variant.

Volg onze eenvoudige stappenplannen

Het vervangen van een koolstoffilter, het verwijderen en reinigen van de fan, het verwisselen van het handvat, of het terugplaatsen van de deurrubbers... Veel onderhoud aan een wijnklimaatkast is eenvoudig zelf uit te voeren met behulp van onze 'How To Blogs'. 

Mocht je advies willen of vergt een reparatie of aanpassing toch net wat meer kennis, neem dan vooral contact op met onze klantenservice!