Sommeliersmessen

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sommeliersmes kopen?

Een sommeliersmes is over het algemeen een prachtig uitgevoerde kurkentrekker voorzien van een hefboomsysteem om de kurk op stijlvolle wijze te verwijderen, zonder dat er kurkresten achterblijven.

Met het geïntegreerde mesje is de capsule te verwijderen alvorens in een paar simpele stappen de kurk uit de flessenhals te verwijderen. Na het wegsnijden van de capsule draait u de spiraal in het midden van de kurk en vervolgens plaatst u de hefboom op de rand van de flessenhals. De kurk kan nu met behulp van een sommerliersmes en weinig kracht in twee stappen uit de flessenhals worden verwijderd.

Prachtig uitgevoerde kurkentrekkers

Het sommeliermes is een kurkentrekker voor de echte wijnliefhebber. Het zijn stuk voor stuk prachtig uitgevoerde kurkentrekkers voorzien van een sommeliermes om de capsule weg te snijden. Ze zijn vervaardigd van de beste materialen, zoals de modellen van Laguiole. Een sommeliersmes van Laguoile wordt met de hand vervaardigd en uiterst zorgvuldig afgewerkt met de meest uiteenlopende materialen als hout, hoorn of carbon.