Wijnstoppers

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wijnstoppers kopen?

Een wijnstopper is de ideale wijnaccessoire wanneer u een fles wijn niet in één keer leeg drinkt. Vaak komt een fles wijn na het openen niet helemaal leeg, maar het is dan zonde om de wijn die niet is opgekomen weg te gooien. Voor wijnkenners en -liefhebbers is het een bekend probleem dat een geopende fles wijn niet lang meer goed blijft. De zuurstof die in de fles kan komen laat de wijn oxideren en dit komt de smaak niet ten goede. Twijfelen om een goede fles wijn te ontkurken om één of twee glazen te drinken is met een wijnstopper geen probleem meer. Het is dé oplossing om wijn een paar dagen na het ontkurken nog goed te laten smaken en weer te bewaren in de wijnklimaatkast.

Het oxidatieproces vertragen

Wijnstoppers, ze zijn er in allerlei soorten en uitvoeringen. Van wijnstoppers die de fles alleen luchtdicht afdichten tot wijnstoppers die de fles vacuüm trekken. Ze zijn bedoeld om de fles na het openen nog een paar dagen te kunnen bewaren als de wijn niet is opgekomen. Met de AntiOX wijnstoppers van Pulltex kan dit tot maar liefst 10 dagen na het ontkurken van de fles.

Houdt een geopende fles wijn langer goed met een vacuümpomp

Met een wijnstopper zorgt u ervoor dat er geen zuurstof meer bij de wijn komt, waardoor je langer van de wijn kunt genieten na het openen van de fles. Wanneer je het helemaal perfect wilt doen, kunt u gebruiken maken van een vacuümpomp. Een vacuümpomp wordt geleverd met een speciale wijnstopper. De wijnstopper plaatst u op de fles en met de vacuümpomp zorgt u ervoor dat alle lucht uit de fles wordt gepompt, hierdoor blijft de wijn tot wel 6 dagen goed.

Wijnstopper eenvoudig online bestellen

Wijnklimaatkast.nl biedt wijnstoppers in diverse varianten, in verschillende kleuren en uitvoeringen. Uiteindelijk met één doel, namelijk het vertragen van het oxidatieproces van de wijn. Naast de basic uitgevoerde wijnstoppers kunt u ook kiezen voor een wijnstopper voorzien van een datum ring of met een vacuümpomp.