Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Wijnkoelkast aanbieding

Wijnkoelkast aanbieding

Welke wijnkoelkast jij dan ook wilt, een korting is altijd welkom. Wij voegen soms een toe aan de wijnkoelkast aanbieding pagina omdat deze uit het assortiment gaat, omdat het een showroom model is geweest of het lichte beschadigingen heeft opgelopen tijdens transport. Maar de werking van deze wijnkoelkast aanbieding is altijd zoals het hoort en heb je dus een perfect werkende wijnkast, met korting!

Welk type wil ik?

Het aanbod van een wijnkoelkast aanbieding is groot, dus bedenk voor jezelf waar je hem wil plaatsen. Je kunt hem plaatsen als inbouw, onderbouw, inzetbaar of als vrijstaand model. Wil je hem mooi wegwerken in jouw inbouwkeuken? Plaats dan het onderbouwmodel in bijvoorbeeld jouw kookeiland, of het inbouw model onder de oven met dezelfde afmetingen. Een groter model zoals die voor 110 flessen, is een prachtig inzetbaar exemplaar zoals ook een koelkast inzetbaar is. Een wijnkoelkast aanbieding kan ook als vrijstaand model waarbij je kunt shinen met het prachtige model.

Liever groot of klein?

Om het perfecte model te kiezen bedenk je als volgende stap hoeveel flessen jij in jouw wijnkoelkast aanbieding wilt bewaren. Geef jij graag grote feesten waarbij je veel wijn op voorraad nodig hebt? Of ben je meer van het intiemere samenzijn waardoor een grote voorraad wijn alleen maar overbodig is? Het kleinste model in ons assortiment biedt plaats voor 12 flessen wijn, waardoor je altijd jouw wijn klaar hebt liggen maar neemt het niet te veel ruimte in beslag. Mocht je toch opzoek zijn naar een groter exemplaar dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de wijnkoelkast aanbieding die plek heeft voor 32 flessen. Zo hoef je jouw voorraad niet iedere week aan te vullen en ben je toch niet te veel ruimte in jouw huis kwijt aan een wijnkoelkast aanbieding.

Unieke aanbiedingen

Uiteraard zijn niet alle modellen altijd in de aanbieding, hou onze website dus goed in de gaten voor jouw favoriete wijnkoelkast aanbieding. Vaak bieden wij de korting aan voor 1 afzonderlijk exemplaar waardoor er maar 1 geïnteresseerde nodig is die van deze aanbieding gebruik maakt. Wees er dus snel bij!