Spareparts

Spareparts, alle onderdelen voor jouw wijnkast

Voordat je een wijnklimaatkast of wijnkoelkast aanschaft heb je je waarschijnlijk verdiept in de werking van de wijnkast van jouw keuze. Compressor koeling of Peltier techniek, elk systeem heeft z'n eigen voor- en nadelen. 

Om de wijnklimaatkast in optimale conditie te houden, is het van belang om alle onderdelen goed te controleren, te reinigen en indien nodig, te vervangen.

Personaliseer jouw wijnklimaatkast

Naast de onderhoudsartikelen vind je hier ook producten om de wijnkast van jouw keuze te personaliseren. Kies een ander handvat dan het handvat dat standaard meegeleverd wordt. Of vervang de volglazen deur voor een RVS variant.

Volg onze eenvoudige stappenplannen

Het vervangen van een koolstoffilter, het verwijderen en reinigen van de fan, het verwisselen van het handvat, of het terugplaatsen van de deurrubbers... Veel onderhoud aan een wijnklimaatkast is eenvoudig zelf uit te voeren met behulp van onze 'How To Blogs'. 

Mocht je advies willen of vergt een reparatie of aanpassing toch net wat meer kennis, neem dan vooral contact op met onze klantenservice!