Wijnklimaatkast.nl: Veilig online bestellen

Wijnklimaatkast online bestellen

Enkele weken geleden zijn wij volledig over gegaan op een beveiligde webshop omgeving. Dit betekent dat onze volledige website voortaan is voorzien van een SSL certificaat. Omdat wij de 'online' veiligheid van onze klanten en alle bezoekers van de webshop voorop stellen, hebben we besloten om over te gaan op een https verbinding.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens uw bezoek aan de website of het bestelproces merkt u er zelf helemaal niks van, maar met een SSL certificaat wordt alle informatie tussen uw computer/smartphone/tablet en onze webshop versleuteld verzonden. Tijdens het bestelproces was dit altijd al het geval, maar dit geldt nu voor de volledige website. Dit houdt in dat er geen persoonlijke gegevens onderschept kunnen worden door kwaadwillenden. Denk aan bijvoorbeeld uw naam en adres gegevens, telefoonnummers, creditcard nummer, etc.

Een website of webshop met een SSL certificaat is te herkennen aan het (groene) hangslotje links voor de adresbalk en de URL welke begint met https:// in plaats van http://

Veilig online bestellen

 

 

Delen: