Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Wijnklimaatkast woonkamer

Wijnklimaatkast woonkamer

Bij een wijnklimaatkast denk je al gauw aan een keuken, waar hij mooi ingebouwd bij jouw interieur past. Maar wat nou als je niet veel mogelijkheden hebt om hem in te bouwen? Of als de kleurstelling beter bij jouw woonkamer past? Met een wijnklimaatkast woonkamer heb je een pracht exemplaar in jouw woonkamer!

 

Misschien twijfel je nog wel of jij een wijnklimaatkast woonkamer wilt, want wat zijn daar nu de voordelen van?

Creëer een luxe uitstraling

Een wijnklimaatkast woonkamer straalt ten eerste luxe uit. Wijn is een chique product en door dit mooi in jouw woonkamer te presenteren creëer je klasse. Jouw bezoek zal bijzonder verrast zijn dat jij wijn bewaart op een manier dat het mooi staat maar ook functioneel is. Je verblijd hen daarmee ook met een lekkere wijn op temperatuur, of het nu wit, rosé of rode wijn is.

 

Je denkt misschien wel dat de interieurverlichting vervelend zal zijn als je een rustig avondje jouw boek wil lezen. Maar het mooie van deze wijnklimaatkast woonkamer is dat de interieurverlichting uitgezet kan worden. Dit is ook nog beter voor het behoud van de wijn en het behoud van de smaak. Licht beïnvloed namelijk de processen in de wijn, waardoor deze mogelijk sneller bederft.

Wachten met bijschenken of serie pauzeren?

Een wijnklimaatkast woonkamer is ook erg handig. Stel je voor dat jij op de bank ligt met een glas wijn, intens naar je lievelingsserie kijkend. Je neemt nog een slok, maar dat blijkt de laatste druppel te zijn. Jouw serie is op dat moment zo spannend, dat je de afweging moet maken om hem op pauze te zetten of niet. De fles witte wijn naast je neer zetten is ook geen optie want dan wordt deze lauw en als je ergens een hekel aan hebt…

 

Met de wijnklimaatkast woonkamer heb jij jouw flessen wijn zo goed als naast je staan, zonder dat deze te warm of te koud worden. Jij kunt je lege glas bijschenken terwijl jouw serie verder loopt en de spanning niet nog verder opbouwt doordat je hem moet pauzeren.