Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Een Liebherr wijnklimaatkast in jouw woning

Na de twijfel over óf je een wijnklimaatkast wilt kopen komt de volgende vraag, namelijk welke. Er is ruime keus in soorten en maten, maar ook in verschillende merken. De een is bekender dan de andere dus welke moet je dan kiezen? 

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Oud en vertrouwd

Liebherr bestaat al meer dan zeventig jaar en ze hebben de nodige ervaring in productontwikkeling zeker wel opgedaan. Een Liebherr wijnbewaarkast bestaat nog niet zo lang maar door al zoveel ervaring te hebben opgedaan met andere producten, biedt Liebherr een soort vertrouwd gevoel bij mensen dankzij de hoge kwaliteit van de al langer bestaande producten.

Modellen

Als je een wijnklimaatkast Liebherr uit gaat kiezen, kom je voor verschillende keuzes te staan. Zoals de keus tussen een Liebherr wijnklimaatkast inbouw of onderbouw, maar ook tussen 1 of 2 zones. Er zijn veel verschillende mogelijkheden die tot verwarring kunnen leiden. Om de keus gemakkelijker te maken lichten wij de verschillende opties voor je toe.

Liebherr inbouw wijnklimaatkast

Bij het kiezen voor een wijnklimaatkast Liebherr inbouw, heb je als voordeel dat jij wijn op hoogte kunt bewaren, zo pak je makkelijk een flesje wijn tijdens het koken. Vaak plaatsen interieurbouwers deze wijnkasten van Liebherr op een locatie waar ook een oven of combimagnetron zou passen. Een ander voordeel van een wijnklimaatkast inbouw Liebherr is dat hij niet zozeer opvalt, dankzij het bijpassende interieur van de keuken valt hij namelijk mooi weg tussen de verschillende keukenkastjes.

Onderbouw op de plek van een keukenkastje

Is de hoogte geen belangrijk aspect voor jou en heb jij ruimte over onder het aanrechtblad voor een prachtige wijnkast? Dan is het onderbouw model het model dat jij zoekt. Jouw wijnverzameling ligt altijd voor het grijpen op de juiste temperatuur. Geen uitstapje meer door de kou naar de garage waar je voorheen jouw voorraad bewaarde en dankzij de interne led verlichting zie je precies welke fles je moet hebben.

Alleen rode wijn of liever alle keus?

Heb jij voorkeur voor 1 soort wijn zoals rode wijn of juiste witte wijn, of pas jij jouw wijnkeus graag aan op het diner wat jij hebt bereid? Met een Liebherr wijnklimaatkast 2 zones kun je alle soorten wijn op de juiste temperatuur bewaren om altijd keuze in wijn te hebben en de kwaliteit van de wijn voor langere tijd te behouden.