Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 5,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Wijnfrigo kopen?

Wijn bewaren vraagt om ideale omstandigheden. Wijn is immers een delicaat product en kan al snel haar goede smaak verliezen als de fles in een verkeerd klimaat heeft gelegen. En we hoeven u als wijnliefhebber vast niet te vertellen dat wijn het lekkerst smaakt als deze op de juiste temperatuur geserveerd wordt. Een temperatuur die voor rode wijn weer anders ligt dan voor een witte wijn. De aanschaf van een wijnfrigo, ook wel wijnkoelkast of wijnklimaatkast genoemd, zal ervoor zorgen dat uw favoriete flessen wijn onder ideale omstandigheden bewaard én geserveerd kunnen worden.

Het beste alternatief voor een wijnkelder

Wijnfrigo kopen?

Een goed klimaat speelt tijdens het gehele wijnproces een cruciale rol. Niet is het klimaat alleen van belang bij het ontwikkelen van de druiven, ook tijdens het rijpingsproces en het bewaren van de wijn is de juiste temperatuur van grote invloed op de uiteindelijke kwaliteit en smaak. Het optimale klimaat voor het rijpen en bewaren die kan worden bereikt met een goede wijnkelder. Maar niet veel woningen zijn voorzien van een kelder om in te richten als wijnkelder. De wijn frigo is hiervoor het beste alternatief.

De ideale temperatuur om uw flessen wijn bij te bewaren is tussen de 10 en 13°C. Heel belangrijk hierbij is ook dat de temperatuur constant is, dus zonder schommelingen. Vaak wordt er gezegd dat u rode wijn het beste kun bewaren op kamertemperatuur, maar dit is eigenlijk al te warm waardoor het rijpingsproces wordt versneld en de alcohol begint te verdampen. Dit komt de kwaliteit en smaak niet ten goede. Hetzelfde geldt voor UV licht, tocht en trillingen. Een donkere omgeving waar de flessen niet op de tocht liggen, maar waar wel een constante stroom versie lucht wordt aangevoerd is ook zeer belangrijk, evenals een plek waar de wijn rustig kan liggen zonder trillingen. Lastig om een dergelijk plek in uw woning te vinden? Een wijnfrigo zorgt voor dit ideale klimaat, zónder veel ruimte in beslag te nemen. U vindt bij ons klimaatkasten voor een opslag van 6 flessen tot aan maar liefst 218 flessen. Zo heeft u altijd een fles op ideale temperatuur klaarliggen om te serveren.

Waarom bij ons bestellen?

Wij zijn dé online specialist op gebied van wijnbewaarkasten van het merk Climadiff en wijnfrigo’s van Climadiff en Caso. Beide merken staan bekend om producten van topkwaliteit. Door een zorgvuldige inkoop en het voorkomen van onnodige uitgaven kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. Bestel een wijnfrigo dus tegen de scherpste prijs online bij ons in de shop.

Nu winkelen!