Bij iedere bestelling ontvang je een gratis persoonlijk wijnadvies!
Invouwen
 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Type Wijndrinker | De 'als-het-de-dorst-maar-lest' drinker

Als er al een fles wijn in huis is, dan is dat hoogstwaarschijnlijk voor de visite. Jou maak je niet persé blij met een goed glas wijn. Sterker nog, je zult wellicht niet eens aan kunnen geven of een wijn 'goed' is of gewoonweg slecht van kwaliteit. Dat er speciale koelkasten en accessoires voor wijn op de markt zijn weet je waarschnlijk niet eens? Ja heus, er bestaan hele productlijnen die stuk voor stuk bijdragen aan het nóg meer genieten van een glas rode, witte, rosé of mousserende wijn.

 

Waarschijnlijk ben je beter te scharen onder de bier-, whiskey of frisdrankdrinkers. Misschien lust je best zo af en toe een glaasje wijn, maar is het je om het even van welke wijndruif deze afkomstig is en of het om een Spaanse, Argentijnse of Zuid-Afrikaanse wijn gaat. Als het de dorst maar lest!

Onze tips voor als je vrijwel niks van wijn weet (en misschien ook niet wilt weten)

Wil je je wijnkennis op het huidige peil houden? Dan raden we je onze interessante wijnblogs natuurlijk niet aan! Maar mocht het je wél leuk lijken om wat meer te leren over wijn, dan doe je met deze wijnblogs met gemak een goede basiskennis op. Termen als 'Merlot', of 'Wrange afdronk' worden dan ineens heel gewoon!

 

Hieronder hebben we een aantal (klikbare) tips, uiteraard volledig passend bij het niveau waarop jij de kennis van wijn beheerst.

 

 

Wijnkoelkast

Wijnstoppers



Basiskennis van wijn

Wil je de test nogmaals maken omdat je denkt dat de uitslag niet helemaal klopt? Doe hier de wijntest!