Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 4,95 en bij een palletzending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze wijnklimaatkasten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om de wijnklimaatkast te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld? Indien gewenst wordt de wijnklimaatkast de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Le Nez du Café geurdoos koffie - 36 Aroma's (Eng)

Reguliere prijs € 250,00 Aanbieding Speciale prijs € 210,00
Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
WK-400609

Omdat wij ook wel eens een kleine miscalculatie maken, hebben wij deze Geurdoos bij onze deals gezet. Helemaal niks mis met dit product, integendeel zelfs!

Maar één koffie geurdoos in een volledig wijnassortiment is misschien toch niet zo handig.

Shop dit unieke exemplaar daarom nu met korting.

36 aroma's in één geurdoos

Een geïllustreerd boek beschrijft de aromatische groep van elk aroma, zijn geurige kenmerken en zijn aanwezigheid in de koffiesoorten van de wereld, evenals de kunst van de koffieteelt, het branden en het brouwen.

Het stelt je in staat om:
1. Het reukgeheugen te trainen en te verrijken...
De reukzin is het belangrijkste zintuig bij de gewaarwording van een koffie. Maar het is vaak moeilijk om een aroma in je koffiekopje te herkennen. Heb je al eens het gevoel gehad dat je een geur kent zonder hem te kunnen herkennen? Niets is normaler! Op dezelfde manier als we hebben leren lezen, schrijven of tellen, vereist ook ruiken training.

2. ...om de koffie die je proeft beter te kunnen analyseren
Maar "Wat heeft dat voor zin?" Allereerst verrijkt het herkennen van aroma's je proefwoordenschat. Door een woord te kunnen verbinden aan je indrukken verhoog je je smaakplezier en kan je jouw ideeën delen met anderen. Vervolgens geven de aroma's van koffie informatie over de variëteit en de geografische herkomst van de koffie en over de verschillende fasen van het productieproces, van de teeltmethoden via het branden van de bonen tot de bereidingstechnieken.

Le Nez du Café stelt je dus niet alleen in staat om de reukzin te perfectioneren, maar ook om het ontstaansproces te begrijpen van de koffie die de aroma's voortbrengt.

Dit werk is zowel bestemd voor professionals als voor kenners die hun kennis willen verdiepen.

Dit product wordt gebruikt in de activiteiten en praktijkexamens van de SCA Sensory Skills cursussen voor alle drie cursusniveaus: Foundation, Intermediate en Professional cursussen.

Inhoud

Houten doos, dezelfde aroma's en verklarend boekje als Le Nez du Café Passion.
Afmetingen: 26 x 15 x 8,5 cm, gewicht: 1,85 kg.
Handgemaakt in Frankrijk. Onze aroma's hebben 5 jaar garantie. Ze kunnen 10 jaar meegaan als ze in goede omstandigheden bewaard worden.

Product Specificaties

SKU
WK-400609