Keukeninspiratie

Je houdt van wijn, hebt al een aardig voorraadje opgebouwd, maar je bent helaas niet in het bezit van een wijnkelder. In dat geval biedt een wijnkast uitkomst! Doe hier volop keukeninspiratie op zodat je wijnklimaatkast straks perfect in jouw interieurontwerp of keukendesign past!

 

Zelf je keuken ontwerpen

Je hebt je nieuwe keuken al helemaal uitgedacht, er moet sowieso een wijnkoelkast of wijnklimaatkast in. Maar waar dan? Plaats je de wijnkast tussen de overige keukenkastjes? Heb je de wijnkoeler juist liever vrijstaand onder het kookeiland, of laat je een complete wijnbar bouwen met de kast daarin verwerkt?

 

Nog meer wooninspiratie

We worden altijd erg blij van foto's met daarop onze wijnklimaatkasten in mooie interieurs. Heb jij ook een wijnkast van ons, of sta je op het punt er eentje aan te schaffen, dan ontvangen we natuurlijk heel graag een toffe foto! De afbeelding(en) mag je mailen, verzenden per whatsapp, of via een van onze socials sturen. Dan vindt je jouw foto's binnenkort op deze pagina. En zo inspireer je meteen anderen, cheers!

 

Wijnklimaatkast in wand    Compacte wijnklimaatkast    Inbouw wijnklimaatkast