Chef & Sommelier Open Up Tannic Wijnglazen 55cl - 6 stuks

Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
WK-D1441

Deze trendy vormgegeven 55cl Open Up Tannic wijnglazen van het merk Chef & Sommelier zijn gemaakt van Kwarx-glas. Kwarx-glas bestaat uit helder glas met dezelfde glans als kristal, dat sterk en kleurloos is. Een bijkomend voordeel voor echte wijnliefhebbers omdat dit glas de kleur van de wijn niet veranderd. Dit wijnglas is uitermate geschikt voor het drinken van zowel rode als witte wijn. 

 

✓ De hoekige kelk laat alle aroma's van de wijn optimaal tot haar recht komen
✓ Brede spiegel. Dit extra grote zuurstofoppervlak vergemakkelijkt de aroma concentratie
✓ Hoekige vorm is ideaal om de juiste hoeveelheid wijn in te schenken

 

Kwarx® glas

Kwarx® is een uitzonderlijk helder materiaal en sterker dan gewoon glaswerk. Het dankt zijn stevigheid aan de sterke hechting tussen de kelk, de steel en de voet van het glas. Alle delen gaan vloeiend in elkaar over, zonder zwakke punten.

 

Chef & Sommelier

Chef & Sommelier vindt de degustatie en de beleving van wijn opnieuw uit. Dit wordt gedaan door unieke producten te ontwikkelen welke er voor zorgen dat de wijnbeleving optimaal wordt ervaren. Deze unieke ervaring wordt bereikt met andere vormen, inhouden en materialen. De collecties vergroten het plezier en stimuleren een kwalitatievere ervaring bij het drinken van wijn.

Product Specificaties

SKU
WK-D1441
Laat jouw eigen review achter!
Je reviewt:Chef & Sommelier Open Up Tannic Wijnglazen 55cl - 6 stuks
Je beoordeelt: